- Tutan tahminler
- 0
- Kupon kazancı
- 0₺
Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselen Brezilya, bu turda Hırvatistan'a penaltı atışları sonrasında mağlup olmuştu. Mücadelenin ardından gözyaşlarına boğulan Neymar'ın ülkesinde yaptığı hareket tüm ülkenin tepkisini çekti.

2022 Dünya Kupası'nda çeyrek final aşamasında Hırvatistan'a elenen Brezilya'da Neymar, gizlemeye çalıştığı olayla tartışmaları beraberinde getirdi. Sık sık özel hayatıyla eleştirilerin hedefinde yer alan yıldız futbolcu, son hareketiyle ülkesi Brezilya'da büyük tepki gördü.
2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde favoriler arasında gösterilen Brezilya Hırvatistan ile karşı karşıya gelmişti. Normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta Brezilya, Hırvatistan'a penaltı atışlarından 4-2 yenilerek turnuvaya veda etti.
HIRVATLAR ELEDİ, AĞLADI
Hırvatistan'ın seri penaltı atışlarında Brezilya'yı elemesinin ardından Neymar sahanın ortasında yıkıldı. Tecrübeli futbolcu uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı. Neymar'ı teselli eden ilk isim Dani Alves oldu.
Brezilyalı yıldız maçın ardından yaptığı ilk açıklamada, "Kafam çok karışık, doğru düşünemiyorum. Milli takım benim için bitti diyemem ama yine oynayacağımın garantisini veremiyorum" diye konuştu.
REKORA ORTAK OLDU AMA...
Neymar, Brezilya'nın Güney Kore ve Hırvatistan ile oynadığı mücadelelerde rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 30 yaşındaki oyuncu attığı gollerle Pele'nin sahibi olduğu Brezilya Milli Takımı formasıyla en fazla gol atan oyuncu unvanına ortak oldu.