- Tutan tahminler
- 0
- Kupon kazancı
- 0₺
Selamlar dostlar.
Normalde sürekli olarak slotta buy bonus yaparız hepimiz çoğu zaman fakat bugün bir farklılık olsun diye bonus hunt yaptım.
Toplam 6 tane Pragmatic Play oyunların da bonus topladım. Bonus açılımlarında toplam kasa ne kadar olur diye de etkinlik açayım dedim
Tahminlerinizi yorum olarak iletebilirsiniz. Doğru tahmin yapan yada tahmini en yakın arkadaşlara Sponsorumuz @DengeBet Destek 'ten 50 FreeSpin ödül verilecektir.
Tahminlerinizi
Toplam Kazanç 9.000₺ dengebet kullanıcı ID 7934272 şeklinde iletebilirsiniz.
Big Bass Hallowen = 4₺ bet
Golden Dragon Challenge = 4₺ bet
Mustang Trail = 5₺ bet
Floating Dragon Hold And Spin = 6₺ bet
Pizza Pizza = 4₺ bet
Gates of Olympus = 4₺ bet
(Not : Bonus açılımı başladığında konu yorumlara kapatılacaktır. Sonradan tahmin yapılmaması adına. Oyunlardan çıkan anlık kazançları yorum olarak tek tek yazacağım konuyu takipte kalın.)
Herkese iyi forumlar dilerim
Normalde sürekli olarak slotta buy bonus yaparız hepimiz çoğu zaman fakat bugün bir farklılık olsun diye bonus hunt yaptım.
Toplam 6 tane Pragmatic Play oyunların da bonus topladım. Bonus açılımlarında toplam kasa ne kadar olur diye de etkinlik açayım dedim
Tahminlerinizi yorum olarak iletebilirsiniz. Doğru tahmin yapan yada tahmini en yakın arkadaşlara Sponsorumuz @DengeBet Destek 'ten 50 FreeSpin ödül verilecektir.
Tahminlerinizi
Toplam Kazanç 9.000₺ dengebet kullanıcı ID 7934272 şeklinde iletebilirsiniz.
Big Bass Hallowen = 4₺ bet
Golden Dragon Challenge = 4₺ bet
Mustang Trail = 5₺ bet
Floating Dragon Hold And Spin = 6₺ bet
Pizza Pizza = 4₺ bet
Gates of Olympus = 4₺ bet
(Not : Bonus açılımı başladığında konu yorumlara kapatılacaktır. Sonradan tahmin yapılmaması adına. Oyunlardan çıkan anlık kazançları yorum olarak tek tek yazacağım konuyu takipte kalın.)
Herkese iyi forumlar dilerim